Zoeken naar kont wie wie

Uw zoekactie voor kont wie wie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jason 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Heb er zin in!
Ben versa, wil genieten van een lekkere pik en mss wel kont!  
Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Bischierig wederzijds pijpen
Hey, ik zoek iemand om te pijpen en me te laten pijpen, ook eens zaad te proeven. Mijn stats zijn 95/175/14 niet veel ervaring, gevoelige kont....foto bij reactie is pluspunt Groetjes  

Bischierig wederzijds pijpen
Bashak 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Outdoor en cardate
Wie kan mij neuken en cardate als heb jij auto wie o wie gratis kont voor Julie  

Outdoor en cardate
SletLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real ontvangt s´avonds?
Dag lekkere ding!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom No fake aub!Warme groeten,Romio  

Wie real ontvangt s´avonds?
gisteren
Gebruik mij 54 jaar Antwerpen - Beerse
Oudere man, lingeriedrager, Trav of CD die me regelmatig kan gebruiken
Welke dominante man, lingeriedrager, trav of cd wil bediend en verwent worden? Dan ben ik er helemaal voor u. Ik lever me graag helemaal over aan uw grillen en wensen. Veel is bespreekbaar. Ben zelf heel verzorgd en weinig behaard. Intiem geschoren en maagd. Pijpmond moet getraind worden, en kont dient langzaam ontmaagd te worden. 55, 175,78, 16x4. Veel is bespreekbaar. No fake. Kan niet ontvangen, alleen verplaatsen.  
gisteren
Beveel me 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Beveel me
Zoek dominante vijftigplusser die me beveelt om lingerie van mijn vrouw aan te doen. Die me beveelt om te pijpen. Die me beveelt mijn kontgaatje te laten vullen met plas en zaad. Die…..  
Geile kont 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Zin in je lekkere pik
Ik heb zin in een discrete en safe beurt deze voormiddag.  

Zin in je lekkere pik
gisteren
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
welke Arab top met hoog libido en veel zaad zoekt sletje om regelmatig zijn zaad in te spuiten tot de laatste druppel. Alleen of samen met vrienden. Gulzige mond en strakke hete kont.  
Bottomboy 30 31 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie trok zich af in thermae Grimbergen in stoombas
Welke oudere gezette man masturbeerde zich in het stoombad van de Thermae Grimbergen rond 21.30u woensdag 15 mei? Het was zo vernederend voor mij dat het heerlijk werd en jouw dikke lul in mond en kont wou steken. Helaas kwam er net volk binnen en nadien vertrok je terug. Je mag me steeds contacteren dan zuig ik wel wel klaar. Ben zelf de jonge kerel.  
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge boy wil betast worden
Deze jonge man houdt er van om betast te worden over zijn hele lichaam. Van kop tot teen. Van piemel tot kont. Je mag me aftrekken, pijpen of mijn maagdelijk kontje vingeren. Ik blijf passief liggen terwijl jij proeft van mij. 37, 1m70, 95kg, 12cm en overal behaard. Ik kan niet ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10